Bemutatkozás

Üveges Gábor

Üveges Gábor vagyok, és nagyon örülök, hogy meglátogattad az oldalamat, így kapcsolatba kerülhetek veled.

1987. óta foglalkozok informatikával, kezdetben mint számítógép-karbantartó, később mint rendszermérnök. A PC-k és számítógép- hálózatok után 1998-ban elkezdtem a Cisco eszközeivel foglalkozni, majd a 2000-es évek elején csatlakoztam a cég képzési rendszeréhez, melynek keretében több területen is Cisco minősítést szereztem. Dolgoztam tervezőként (Pre-sales & Design) és támogatóként (Support) egyaránt.

Később az élet úgy hozta, hogy kicsit eltávolodtam a gyakorlati műszaki feladatoktól, és előtérbe került a projekt- és erőforrásmenedzsment. Ekkor a cégvezetés javaslatára elvégeztem az MBA menedzser szakot a Corvinus Egyetemen. 2009. után az értékesítés vált a fő tevékenységemmé, 2014-ben pedig elkezdtem weboldal készítéssel és online marketinggel foglalkozni.

Abban tudok Neked is segítséget nyújtani, hogy ha van egy terméked vagy szolgáltatásod, és azt az Interneten akarod értékesíteni, vagy csak egyszerűen egy webes jelenlétet szeretnél. Ha egy online értékesítési csatornát te magad szeretnél elkészíteni, akkor mit tanulj meg és hogyan alkalmazd. Ha nincs olyan tevékenységed, amit az Internetre vihetnél, de szeretnéd, hogy legyen, akkor hogyan kezdj hozzá. Az én célom az, hogy sikerre segítselek az üzletedben az Internet felhasználásával, bármivel is foglalkozol. Az emberek emberektől vásárolnak… A szimpátia és a bizalom felépítését tudod elkezdeni itt. Tapasztald meg Te is, hogyan változtatja meg az utadat, ha online jelenléttel és az Online Marketing eszközeivel támogatod az üzletedet!

Névjegy

Üveges Gábor - Networking Hungary
Felhívom: + 36 30 648 5574
Írok neki: office@gaboruveges.eu
Megnézem: www.gaboruveges.eu
Webfejlesztés, Online Marketing