Mire jó az értékesítési csatorna, más néven értékesítési tölcsér?

Ez az Online Marketing alapja. Minden Online Marketinggel foglalkozó szakember ezzel működteti a vállalkozását. Az alapja egy blog, ezen keresztül kommunikálunk.
A blog szerkesztéséhez nem szükséges speciális ismeret. Vannak üzleti blogok, WordPress blogok és ingyenes blogok. Az ingyenes blogokat nem ajánlom, mert tele rakhatják reklámokkal, és cenzúrázhatják is. A blog abban különbözik a weboldaltól, hogy szakmai tudás nélkül bárki szerkesztheti saját maga.
A tartalom megfelelő megírásához kell némi ismeret, de ez megtanulható. A blogodon részletesen be tudod mutatni a termékedet, szolgáltatásodat, üzletedet, bármivel is foglalkozol. A legfontosabb azonban, hogy magadat mutasd be, ismerjenek meg a látogatóid. Minden blogbejegyzésen lesz egy felszólítás valamilyen cselekvésre. Ez sokféle lehet, elsősorban további információra történő invitálás, ami egy hírlevél feliratkozás lesz a feliratkozó oldaladon keresztül. Ezt egy hírlevélküldö rendszer kezeli az előre beállított levelekkel és videókkal.
A levelek nem csak automatikusan mehetnek ki, bármikor küldhetünk információkat a listára. Ezek az információk mindig megoldást kell, hogy adjanak valamilyen problémára, hiszen bármivel is foglalkozol, a leendő ügyfeleid és partnereid azt akarják, hogy megoldást adj a problémáikra. Ha ismered a célközönséged problémáit, akkor hatékonyan tudod őket megszólítani.
Én is ezt teszem a saját területemen, és működik. Ahelyett, hogy én hívogatnám a célközönségemet, ők hívogatnak engem. Na, ez a nagy különbség! Ha te is szeretnél egy ilyen rendszert, vagy szeretnéd megtanulni, hogy hogyan kell létrehozni, akkor keress meg, én ebben tudok neked segíteni!

Miért van szükséged egy automatizált online rendszerre?

A válasz egyszerű! Ahogy a nevében is benne van, egy jól felépített online, automatizált jelölt-, ügyfél- és vevőszerző/gondozó rendszer dolgozni fog neked a nap 24 órájában – akkor is amikor te alszol –, és fogja generálni számodra az érdeklődőket, ügyfeleket, csapattársakat, mindezt nagyon kevés időráfordítással részedről! Sokféle rendszer van a piacon, de mindig azt nézd, hogy mit és mennyiért ajánlanak neked ezek a rendszerek! Az alábbiakban megtalálod, hogy én melyik rendszert használom és ajánlom. Nézd végig ha érdekel, és hasonlítsd össze bátran más, hasonló szolgáltatásokkal! Ehhez egy kis segítséget találsz a lap alján.

KÉPZÉSI RENDSZER

Lehangoló számodra, hogy alsó hangon is több tízezer forintot kellene kifizetned ahhoz, hogy megtanulhasd az igazi internet marketing alapjait? Itt a Pure Leverage-nél mi megtanítunk Neked mindent, amit tudnod kell ahhoz, hogy felépíthess egy nagyon kényelmes üzletet az otthoni munka területén. Akár 30 napon belül is igazi jövedelmet érhetsz el. Új távlatok nyílnak meg az üzleted számára, akár anélkül, hogy egyetlen hideg hívást meg kellene csinálnod. Tovább →

FELIRATKOZÓ RENDSZER

A legelső eszköz, amelyre szükséged lesz bármely online üzlet sikeres építéséhez, egy kiemelkedően magas minőségű jelölt irányító (elkapó oldal) rendszer. Ha nem vagy jó a web dizájnban, valamint ha utálod az ilyen technikai szöszmötölést, és úgy gondolod, hogy Te inkább az online pénzkeresetre összpontosítanál, mintsem a technikai kütyükre, akkor most nyugodtan fellélegezhetsz. A Pure Leverage marketing specialistái Joel Therien (17 évnyi) tapasztalatai alapján... Tovább →

WEB ÉS BLOG RENDSZER

A második dolog amire Joel gondolt, a Te egyedi, személyes és professzionális szakértői blog- és weboldalad. Az elmúlt években a blogírás sokkal több milliomost hozott létre, mint bármilyen más online tevékenység. A blogodon keresztül meg tudjuk tanítani Neked lépésről-lépésre, hogyan válj vezetővé, valamint hogyan válj szakértővé a saját vezetőid szemében, akiket az elfogó oldalon keresztül csatlakoztatsz. Tovább →

FORGALOM GENERÁLÓ

A saját marketing csapatunk, Joel-el megmutatja lépésről lépésre, hogyan- és hol szerezd meg a legjobb fogalmat az oldaladhoz. Joel 100 munkatársával dolgozik azon, hogy oldalaink az első 1000 között szerepelnek a Világon. (375 millió weboldal közül) Csak nézd meg az Alexa rangsorolását néhány oldalunknak. Ha nem vagy biztos abban hogy mi az az Alexa: ez az amazon által üzemeltetett oldal, amely net alapú forgalom és népszerűség alapján... Tovább →

VIDEÓ EMAIL & AUTO RESPONDER SZOLGÁLTATÁS

Most, amikor forgalmat irányítasz az elfogó oldalaidra és blogodra, a vezetőid száma növekszik, az alsó vonalaid is épülnek, eljön az idő, amikor meg kell tartanod a csapatod motivációját a videó email szolgáltatásunkban rejlő erőt használva. Egyszerűen csak válaszd ki a hátteret, vedd fel a videót, majd küldd ki a kiválasztott csoportnak az egered egyetlen kattintásával közvetlenül az email fiókjukba, vagy illeszd be a blogodba. Egy előre felvett videó elérhetősége... Tovább →

VIDEÓ KONFERENCIA TEREM

Mint mindannyian tudjuk, az élő bemutatók ideje a szállodákban leáldozott, így hát célszerű elkezdenünk használni a Pure Leverage eszköztárát. Ahogy a Te csapatod is elkezd hatványozódva növekedni, rá fogsz ébredni, hogy a Pure Leverage videó konferencia terme az egyik legerősebb eszközöd az online arzenálodban. Ezzel a rengeteg funkcióval ellátott eszközzel azt tudod elérni, hogy élőben, azonnal kommunikációt tudj kezdeni képpel és hanggal, hogy bemutatókat tarthass, megoszthasd a képernyődet a közönségeddel... Tovább →
NÉZD MEG MIT KAPSZ A PL-TŐL

Mit tanulj meg, ha szeretnél online értékesítési tölcsért létrehozni

Az internet gyors elterjedésének és a folyamatos technikai újításoknak köszönhetően a webfejlesztés egyre több fejlesztő fantáziáját mozgatja meg. Azonban mielőtt belevágnánk ebbe az igen érdekes szakmába vegyük figyelembe, hogy bár ezeknek a technológiáknak a programozásához elég a leírónyelvek ismerete és némi programozási logika, a felhasználási terület széles választéka miatt sok nyelvet érdemes megismerni.

Kezdjük az alapokkal, melyeknek ismeretével akár a sitebuild (lapépítés), akár a fejlesztés és programozás során is illik felvértezni magunkat. A HTML és CSS leírónyelvek a weboldal szerkezeti vázának felépítéséhez kell. Az ide tartozó parancsok a HTML5 szabvány bevezetésével sokat bővült, de az alapok elsajátítása könnyen megvalósítható. Ez a tudás egy statikus weboldal felépítéséhez már elég, illetve a nagyobb fejlesztések során is a dinamikus weboldalak vázát, úgymond sablonjait szintén így készítik el.

Ebbe az említett vázba kell beleprogramozni a PHP kódokat, melyek futásuk eredményeképpen a HTML vázunkat dinamikus tartalommal töltik fel. Egy egyszerű példával élve, vegyünk egy hírportált, ahol az évek során már több ezer archivált cikk szerepel. Ebben az esetben elképzelhetetlen lenne, hogy több ezer HTML állomány legyen mindig kézzel megszerkesztve. Gondoljunk csak bele, ha változik egy menüpont, vagy új hirdetés kerül fel az oldalra, vagy bármilyen olyan módosításra van szükségünk, ami a többi tartalmat is befolyásolja. Pontosan ezek miatt az elemek miatt van szükség a dinamikus tartalom generálásra. Ilyenkor csak egy darab HTML sablonunk van, amiben egy feltétel alapján lefuttatott PHP kód a megfelelő tartalmat illeszti be. A PHP programozási nyelv szintén nem tartozik bele a magasabb szintű nyelvekbe, így megtanulása viszonylag könnyebb feladat, felhasználási területe pedig igen sokszínű. A legtöbb webes projektben használják: weboldal, hírportál, webáruház és a legkülönfélébb szolgáltatások kivitelezésénél.

Természetesen van ennek a szakterületnek egy másik ága is, mely nem a háttérmunkálatokkal kíván foglalkozni, hanem sokkal inkább a weboldal különféle animációival és interakcióival. Régebben erre a feladatra szolgált a flash, mely nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, főleg az erőforrásigénye miatt, így helyette megszületett a Javascript szintaktikáját használó jQuery. A jQuery script nyelvvel gyakorlatilag minden szemet gyönyörködtető animáció és interakció megvalósítható, amit csak el tudunk képzelni. Ilyen lehet, amikor egy kép fölé húzva az egerünk nagyon finom átmenettel elhalványodik, majd újra élessé válik a kép, vagy a legördülő menünket szeretnénk picit feldobni. A felhasználási területei szinte korlátlanok.

Az igazán lelkes szakemberek ezen nyelvek összesét igyekeznek alaposan megtanulni és helyesen alkalmazni. Ha most ismerkedünk még a webfejlesztés világával, akkor célszerű a tanulás elején az utóbbi két bemutatott nyelv közül elsőre csak egyet kiválasztani, és azzal komolyabban foglalkozni. Maga a nyelv megismerése viszonylag kevés időbefektetéssel véghezvihető, azonban a helyes használatuk a programozási logika fejlesztésével és tapasztalatok szerzésével lesz teljes. Ez a képesség fejleszthető és folyamatosan fejlődni is fog, ha az érdeklődés fennáll és folyamatosan képezzük magunkat. Ez lehet akár naponta fél óra szakmai blogok, fórumok olvasása, saját programok megírása, alkalmazásuk a munkahelyen. A szakma talán legnagyobb kihívása és egyben a szépsége, hogy nincs unalmas feladat, és nincs két ugyanolyan probléma.

Forrás: http://programozasalapjai.hu