WEB ÉS BLOG RENDSZER

WEB ÉS BLOG RENDSZER

A második dolog amire Joel gondolt, a Te egyedi, személyes és professzionális szakértői blog- és weboldalad. Az elmúlt években a blogírás sokkal több milliomost hozott létre, mint bármilyen más online tevékenység. A blogodon keresztül meg tudjuk tanítani Neked lépésről-lépésre, hogyan válj vezetővé, valamint hogyan válj szakértővé a saját vezetőid szemében, akiket az elfogó oldalon keresztül csatlakoztatsz.
Egyszerűen csak írj blogbejegyzéseket hetente háromszor, beszélj az ajánlatodról, aztán küldj emailt a listádra, és hívd meg azokat, akik feliratkoztak, hogy jöjjenek, és szóljanak hozzá az új témáidhoz!
Ne aggódj azon, hogy készül el a blogod, vagy hogyan kel életre, ez a mi részvételünkkel meg fog valósulni! A Google és az összes alapvető kereső motor IMÁDJA a blogot, és azt, ha a felhasználó új tartalmakat hoz létre a blogjában. A blogolás önmagában is rengeteg forgalmat hoz létre, de miért állnánk meg egy tonnányi forgalomnál, ha mi meg tudjuk mutatni Neked, hogyan hozz létre még annál is több forgalmat!

Vissza